Bra byggföretag i Kallinge

Annons:
I Kallinge finns det totalt 16 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kallinge passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kallinge. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kallinge. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kallinge.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kallinge. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kallinge. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kallinge kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Blekinge.

Professionella byggföretag i Kallinge

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kallinge. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kallinge som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kallinge kan du istället kolla i andra delar av Blekinge län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Anvani Blästring och Lakering AB
Järnbruksv. 3
372 52 Kallinge


BRA
Västerv. 5
372 52 Kallinge


Bardestens Brunnsborrning AB
Eringsbodav. 69
372 92 Kallinge


Bhf-Byggservice
Enebacksv. 4
372 51 KALLINGE


Blekinge Bygg & Trädgård
Idegransv. 26
372 53 KALLINGE


Boss Mek
Bredåkrav. 11
372 50 Kallinge


E S Mur, Bygg & Kakelugnsmakeri
Hyndekullav. 58 A
372 51 KALLINGE


Energibo Svenska AB
Fabriksv. 2
372 52 Kallinge


John Svensson Byggnadsfirma AB
Gråalsv. 21
372 53 KALLINGE


K1 Bygg AB
Blåklintsv. 6
372 52 Kallinge


Lövströms Kran & Transport AB
Kaptensv. 24
372 50 Kallinge


Olssons Transporter AB
Fabriksv. 3
372 52 Kallinge


Riksmäklaren
Bokönv. 18
372 92 Kallinge


Ronneby Städ- & Alltjänst
Forsv. 8
372 53 KALLINGE


Tobbes Svets & Montage AB
Bokönv. 11
372 92 Kallinge


Tsm Tobbes Svets O Montage
Bokönv. 11
372 92 Kallinge

Annons:

Allmän bygginfo om Kallinge

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kallinge.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.