Bra byggföretag i Falun

Annons:
I Falun finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Falun passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Falun. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Falun. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Falun.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Falun. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Falun. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Falun kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Dalarna.

Professionella byggföretag i Falun

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Falun. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Falun som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Falun kan du istället kolla i andra delar av Dalarna län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

ByggTjänst i Falun AB
Matsarvsv. 9
791 23 Falun


Byggab
Vallav. 14
791 42 FALUN


Byggarna i Falun Mikael Lusth AB
Stureg. 6
791 51 FALUN


Byggmästarn
Vallav. 16
791 42 FALUN


DB Bygg AB
Tunnbindarev. 2
791 61 Falun


Falu Timmerprodukter
Haminav. 10
791 41 Falun


Falu Tätningsteknik AB
Granatstigen 49
791 56 Falun


Grytnäs Projekt AB
Krontallsv. 2
791 55 FALUN


Källvikens Entreprenad
Linnév. 39
791 32 Falun


Peab
Västermalmsv. 11
791 77 FALUN


Platt & Bygg Specialisten I Dalarna AB
Staberg 74
791 96 Falun


Rot Bygg AB
Nybrog. 22
791 70 Falun

Annons:

Allmän bygginfo om Falun

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Du kan hitta mera information om staden här Falun.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.