Bra byggföretag i Bollnäs

Annons:
I Bollnäs finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bollnäs passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bollnäs. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bollnäs. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bollnäs.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bollnäs. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bollnäs. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bollnäs kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Gävleborg.

Professionella byggföretag i Bollnäs

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bollnäs. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bollnäs som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bollnäs kan du istället kolla i andra delar av Gävleborg län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Baldens Bygg AB
V. Stationsg. 10 D
821 43 BOLLNÄS


Bollnäs Byggservice AB
Laviken 2317
821 95 Bollnäs


Bollnäs Linjetjänst AB
Myrgränd 1
821 30 BOLLNÄS


Bygg Montage i Bollnäs AB
Hedåsv. 7
821 30 BOLLNÄS


Freluga Skogsprodukter
Freluga Byv. 4517
821 93 Bollnäs


Hjalmarsson Byggservice AB
Roosesv. 10
821 51 Bollnäs


Johansson & Karlsson Byggnads AB
Anneforsv. 31
821 41 BOLLNÄS


Lentom Fastigheter AB
Hallonv. 3
821 35 Bollnäs


M Krantz bygg
S. Kilaforsv. 115
821 41 BOLLNÄS


NCC Construction
Renslyckan 12
821 50 BOLLNÄS


Tomas Asp Bygg o Svets
Klockarv. 30
821 40 Bollnäs


Ängabyggen AB
N. Kilaforsv. 81
821 30 BOLLNÄS

Annons:

Allmän bygginfo om Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bollnäs.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.