Bra byggföretag i Stånga

Annons:
I Stånga finns det totalt 7 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Stånga passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Stånga. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Stånga. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Stånga.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Stånga. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Stånga. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Stånga kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Gotland.

Professionella byggföretag i Stånga

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Stånga. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Stånga som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Stånga kan du istället kolla i andra delar av Gotland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bygg & Inredning Gotland, AB
Burs Allmunde 304
623 49 STÅNGA


Byhens Bygg & Tjärstrykning AB
När Prästgården 156
623 48 Stånga


Jörgen Jakobsson Bygg, AB
Etelhem Tänglings 449
623 74 STÅNGA


Lye Bygg AB
Lye Bosarve 505
623 61 STÅNGA


Martells VVS & Bygg AB
Burs Gajbjänne 232
623 49 STÅNGA


När Bygg AB
När Hallute 167
623 48 Stånga


Stånga Bygg
Stånga Smissarve 331
623 60 Stånga

Annons:

Allmän bygginfo om Stånga

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Stånga.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.