Bra byggföretag i Tingstäde

Annons:
I Tingstäde finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Tingstäde passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Tingstäde. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Tingstäde. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Tingstäde.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Tingstäde. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Tingstäde. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Tingstäde kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Gotland.

Professionella byggföretag i Tingstäde

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Tingstäde. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Tingstäde som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Tingstäde kan du istället kolla i andra delar av Gotland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Amanda Otterström
Stenkyrka Austergårds 416
624 42 TINGSTÄDE


Blomérs Sågverks o. Bygg AB,
Stenkyrka Sorby 108
624 42 TINGSTÄDE


Daniel Ahlin
Martebo Lunds 450
624 40 TINGSTÄDE


Danne Pes Alltjänst
Stenkyrka Licknatte 317
624 42 TINGSTÄDE


Lanthantverkarna På Gotland, AB
Stenkyrka Tune 443
624 42 TINGSTÄDE


Smissänge Alltjänst
Martebo Smissänge 904
624 40 TINGSTÄDE


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Allmän bygginfo om Tingstäde

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Tingstäde.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.