Bra byggföretag i Falkenberg

Annons:
I Falkenberg finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Falkenberg passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Falkenberg. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Falkenberg. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Falkenberg.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Falkenberg. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Falkenberg. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Falkenberg kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Halland.

Professionella byggföretag i Falkenberg

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Falkenberg. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Falkenberg som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Falkenberg kan du istället kolla i andra delar av Halland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Arvidstorps Bygg AB
Bräckev. 5
311 34 FALKENBERG


Folkareds Bygg, AB
Rönnåsv. 3
311 95 Falkenberg


Lundby Entreprenad AB
Tångv. 4
311 32 FALKENBERG


Peterson & Hansson Byggnads AB
Badhusv. 53
311 32 FALKENBERG


Strand haga Bygg
Nejlikev. 8
311 33 Falkenberg


Vinbergs Golfklubb
Sannagård
311 95 Falkenberg

Annons:

Allmän bygginfo om Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Falkenberg.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.