Bra byggföretag i Halmstad

Annons:
I Halmstad finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Halmstad passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Halmstad. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Halmstad. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Halmstad.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Halmstad. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Halmstad. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Halmstad kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Halland.

Professionella byggföretag i Halmstad

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Halmstad. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Halmstad som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Halmstad kan du istället kolla i andra delar av Halland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Altbergs Bygg AB
Grönadalsv. 37
302 72 Halmstad


BYGGAB - Halmstad Bygg & Fastighetsservice AB
Svetsareg. 3
302 50 Halmstad


Bygg- & Portservice
Brogårdsv. 27
305 93 Halmstad


Byggtjänst Anders Carlsson
Hagtornsv. 29
302 56 Halmstad


Fastbygg
Laholmsv. 50 C
302 67 Halmstad


Gustavsfälts Bygg
Rundan 19
302 53 HALMSTAD


Halmstadsnickarservice Snöstorp AB
Ljungbyv. 120
302 56 Halmstad


Holms Entreprenad i Halland AB
Karlsrov. 64
302 41 Halmstad


NOAB hus
Ryttarev. 18 B
302 62 HALMSTAD


Norryds Fastighetsentreprenad AB
Jesper Digsmedsg. 18
302 34 Halmstad


Riksbyggen
Karl XI:s v. 61
302 96 Halmstad


Sydskiffer AB
Seldonsv. 5
302 62 HALMSTAD

Annons:

Allmän bygginfo om Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Halmstad.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.