Bra byggföretag i Kungsbacka

Annons:
I Kungsbacka finns det totalt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kungsbacka passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kungsbacka. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kungsbacka. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kungsbacka.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kungsbacka. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kungsbacka. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kungsbacka kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Halland.

Professionella byggföretag i Kungsbacka

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kungsbacka. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kungsbacka som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kungsbacka kan du istället kolla i andra delar av Halland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Anders och Magnus Bygg AB
Gymnasieg. 36
434 50 Kungsbacka


Dennis Byggtjänst
Lars Runebergs g. 76
434 42 KUNGSBACKA


HB Bygg AB
Magasinsg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Larsens Försäljning och Entreprenad AB
Verkstadsg. 12
434 42 KUNGSBACKA


TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka

Annons:

Allmän bygginfo om Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kungsbacka.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.