Bra byggföretag i Bispgården

Annons:
I Bispgården finns det totalt 3 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bispgården passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bispgården. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bispgården. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bispgården.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bispgården. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bispgården. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bispgården kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Bispgården

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bispgården. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bispgården som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bispgården kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Lundström & Co Byggfirman AB
Utanede Holmsta Gård 249
840 73 Bispgården


Stråhle Mikael Construction Company AB
Långliden 229
840 73 Bispgården


Vattenfall Services Nordic AB
Stadsforsen 120
840 73 Bispgården

Annons:

Allmän bygginfo om Bispgården

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87.

Yta: 289 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bispgården.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.