Bra byggföretag i Hede

Annons:
I Hede finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hede passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hede. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hede. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hede.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hede. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hede. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hede kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Hede

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hede. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hede som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hede kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Anders Dahlin, AB
Storg. 4
840 93 Hede


Fjällmark Bygg AB
Inger Grannes v. 75
840 93 Hede


Gunnarssons Bygg&Mek
Ljusnev. 7
840 93 Hede


Håtråns Hantverk O Musik HB
Norstrandsv. 5
840 93 Hede


Murarmästarna i Södra Norrland AB
Lindersv. 6
840 93 Hede


Rörjouren i Härjedalen
Östbacken 105
840 93 Hede


Särvfjällstjänst
Sonfjällsg. 4
840 93 Hede


Wagenius Bygg HB
Prästvägen 10
840 93 Hede

Annons:

Allmän bygginfo om Hede

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Hede.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.