Bra byggföretag i Järpen

Annons:
I Järpen finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Järpen passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Järpen. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Järpen. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Järpen.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Järpen. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Järpen. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Järpen kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Järpen

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Järpen. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Järpen som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Järpen kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Attacus Mark & Maskin
Norra v. 8 A
830 05 Järpen


Attacus Årebyggarna
Snickarv. 6
830 05 Järpen


C Anderssons Entreprenad AB
Åkroken 920
830 05 Järpen


Edsholm Bygg & Mark
Torröedet 564
830 05 Järpen


Entreprenader I Krok, AB
Krok 947
830 05 Järpen


Hyttmo Lod & Våg Byggtjänst AB
Kallrör 631
830 05 Järpen


Jämtlands Allkonsult
Mostigen 7
830 05 Järpen


Järpströmmens Kraftverk
Järpbyn 4002
830 05 Järpen


Murarn Rickards mur & kakel AB
Alstigen 4
830 05 Järpen


Norling Bygg & Kakel AB
070 - 555 00 98Småbon Renovering & Förvaltning
Tallbacksv. 12
830 05 Järpen


Thords Byggfirma
Porfyrstigen 1
830 05 Järpen


Älvservice AB
Bonäshamn 643
830 05 Järpen

Annons:

Allmän bygginfo om Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Järpen.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.