Bra byggföretag i Lit

Annons:
I Lit finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lit passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lit. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lit. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lit.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lit. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lit. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lit kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Lit

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lit. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lit som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lit kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bodagårdens Charolais AB
Boda 211
836 92 LIT


Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Brogården Entreprenad AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Brunnsborrarna i Östersund AB
Hökbäck 436
836 91 Lit


Byggnadsföreningen Ringblomman Upa
Husås 148
836 92 LIT


Fjäls Åkeri & Bygg AB
Fjäl 120
836 91 Lit


Jabik Byggentreprenad AB
Brogårdsv. 53
836 91 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT

Annons:

Allmän bygginfo om Lit

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lit.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.