Bra byggföretag i Offerdal

Annons:
I Offerdal finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Offerdal passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Offerdal. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Offerdal. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Offerdal.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Offerdal. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Offerdal. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Offerdal kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Offerdal

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Offerdal. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Offerdal som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Offerdal kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

ANDAB Anläggningsdykeri AB
Bångåsen 636
830 51 Offerdal


Bygg Egon
Tulleråsen 421
830 51 Offerdal


Byggtjänst i Offerdal
Minkv. 7
830 51 Offerdal


Ekholm, Mikael
Rönnöfors 308
830 51 Offerdal


Lasses Kakelservice AB
Rise 476
830 51 Offerdal


Offerdals Gräv O Transport AB
Berge 712
830 51 Offerdal


Olofsson, Torsten
Österulfsås 610
830 51 Offerdal


Stig Nilsson Byggservice
Utgård
830 51 Offerdal


Stigs Renovering
Könsta 181
830 51 Offerdal

Annons:

Allmän bygginfo om Offerdal

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Offerdal.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.