Bra byggföretag i Östersund

Annons:
I Östersund finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Östersund passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Östersund. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Östersund. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Östersund.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Östersund. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Östersund. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Östersund kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Östersund

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Östersund. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Östersund som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Östersund kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Attacus Bygg AB
Ställverksv. 1
831 52 östersund


Bragator Hus & Mark AB
Nifsåsv. 9
831 52 östersund


Byggmästarn i Jämtland AB
Odenskogsv. 27
831 48 ÖSTERSUND


Eko Bygg Produktion
Repslagarstigen 6
831 46 ÖSTERSUND


Familjebygg AB
Thoméegränd 8
831 33 ÖSTERSUND


GW Rep & Bygg AB
Skrakv. 10
831 62 ÖSTERSUND


Heta Arbeten Tak & Energi AB
Odenskogsv. 27 -29
831 48 ÖSTERSUND


Madsen Bygg
Allég. 41
831 45 östersund


Peab
Armégränd 4
831 32 östersund


PeeM-Bygg AB
Storlienv. 36
831 52 östersund


Stefans Golv & Bygg i Östersund AB
Silvanusv. 45
831 55 ÖSTERSUND


Sundbergs Hus & Hemservice
Stenbärsv. 8
831 62 ÖSTERSUND


Träteknik AB
Falkv. 2
831 62 ÖSTERSUND

Annons:

Allmän bygginfo om Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Östersund.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.