Bra byggföretag i Strömsund

Annons:
I Strömsund finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Strömsund passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Strömsund. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Strömsund. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Strömsund.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Strömsund. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Strömsund. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Strömsund kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Strömsund

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Strömsund. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Strömsund som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Strömsund kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bygg Jonas
Strand 310
833 95 STRÖMSUND


EFPE Byggservice AB
Järnvägsg. 33
833 35 STRÖMSUND


Johanssons Bygg O Snickeri
Öhn 770
833 92 Strömsund


Jämtlands Prefab Montage, AB
Färjemansv. 7
833 35 STRÖMSUND


Nf Byggservice
Björnstigen 20
833 34 Strömsund


Vattudalens Bygg AB
Skräddaruddsg. 9
833 35 STRÖMSUND

Annons:

Allmän bygginfo om Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Strömsund.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.