Bra byggföretag i Vemdalen

Annons:
I Vemdalen finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Vemdalen passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Vemdalen. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Vemdalen. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Vemdalen.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Vemdalen. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Vemdalen. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Vemdalen kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jämtland.

Professionella byggföretag i Vemdalen

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Vemdalen. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Vemdalen som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Vemdalen kan du istället kolla i andra delar av Jämtland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Backes Bygg & Stugservice
Skomakarg. 5
840 92 VEMDALEN


El & Styr Funäsdalen / Vemdalen
Parkg. 3
840 92 VEMDALEN


Roséns Byggservice
Lingonv. 3 B
840 92 VEMDALEN


Tomas P Bygg & Service
Smessg. 1
840 92 VEMDALEN


Träbyggaren Patrik Hellström
Fjällv. 7
840 92 VEMDALEN


Vema Handel AB
Centrumg. 20
840 92 VEMDALEN


Vemdalens Plustjänster
Mov. 6
840 92 VEMDALEN


Vemdalspojkarna
Fjällvägen 53
840 92 VEMDALEN


Vemhus Bygg AB
Industrig. 1
840 92 VEMDALEN

Annons:

Allmän bygginfo om Vemdalen

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Vemdalen.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.