Bra byggföretag i Bor

Annons:
I Bor finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bor passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bor. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bor. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bor.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bor. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bor. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bor kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Jönköping.

Professionella byggföretag i Bor

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bor. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bor som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bor kan du istället kolla i andra delar av Jönköping län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

BYGGA GWG AB
Kvaderv. 3
330 15 BOR


Byggnadsfirma Sture Jonasson AB
Ed Åsbro 2
330 15 BOR


Frans B. Byggare, AB
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


Frans Byggare
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


Leif Andersson Bygg Och Fastighetsservice I Bor
Bråkningsv. 6
330 15 BOR


Mek&Media Gimmarp KB
Gimmarp Skogsgläntan
330 15 BOR


Solbacken Bygg
Gällaryd Solbacken
330 15 BOR


Stig Alfredssons Bygg o. Projektering AB
Moängsv. 15
330 15 BOR


Sällbergs Bygg
Vikav. 23
330 15 BOR

Annons:

Allmän bygginfo om Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bor.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.