Bra byggföretag i Ankarsrum

Annons:
I Ankarsrum finns det totalt 7 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Ankarsrum passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Ankarsrum. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Ankarsrum. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Ankarsrum.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Ankarsrum. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Ankarsrum. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Ankarsrum kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Ankarsrum

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Ankarsrum. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Ankarsrum som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Ankarsrum kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Eastcoast Fiber AB
Kungsv. 37
593 70 Ankarsrum


Jowe Projekt Zon
Ankarsrum Gustavsberg
593 71 ANKARSRUM


Kvalitetsbygg Mathias Vedsmand, AB
NYHAGEN KÄLKESTAD
Ankarsrum


Mfi, Musikfackhandelns Inköps AB
Tibbhult Lillebo 2
593 71 ANKARSRUM


Norrhults Bygg o Industrimontage
Norrhult 4
593 71 ANKARSRUM


Sven K Bygg AB
Trädgårdsv. 17
593 70 Ankarsrum


Tyrelsviks Entreprenad AB
Spjuthult Hasselbacken
593 71 ANKARSRUM

Annons:

Allmän bygginfo om Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Ankarsrum.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.