Bra byggföretag i Figeholm

Annons:
I Figeholm finns det totalt 3 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Figeholm passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Figeholm. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Figeholm. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Figeholm.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Figeholm. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Figeholm. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Figeholm kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Figeholm

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Figeholm. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Figeholm som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Figeholm kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

2inch4 You KB
Mastv. 7
572 95 FIGEHOLM


AB Smålands Murning & Brasvärme
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM


Smålands Murning & Brasvärme
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM

Annons:

Allmän bygginfo om Figeholm

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Figeholm.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.