Bra byggföretag i Kalmar

Annons:
I Kalmar finns det totalt 11 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kalmar passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kalmar. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kalmar. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kalmar.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kalmar. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kalmar. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kalmar kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Kalmar

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kalmar. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kalmar som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kalmar kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

1x2 Bygg
Idung. 5
392 45 KALMAR


ESCCO East Sweden Construction Co
Engelska v. 8
393 56 Kalmar


Hansa Bygg AB
Engelska v. 10
393 56 Kalmar


K-V Bygg
Svanebergsg. 6
392 44 Kalmar


Kano Bygg & Akustik
Krafslösav. 46
395 90 Kalmar


Multibygg Sydost AB
Verkstadsg. 39
392 39 Kalmar


Peab
Dragonv. 13
392 39 Kalmar


Riksbyggen
Norra v. 40
392 35 Kalmar


Stele, Entreprenad AB
Företagarev. 4 SMEDBY
394 70 KALMAR


Sveriges Byggindustrier
S. Långg. 56
392 31 Kalmar


Warsén Bygg & Snickeri
Siriusv. 28
393 51 KALMAR

Annons:

Allmän bygginfo om Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kalmar.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.