Bra byggföretag i Köpingsvik

Annons:
I Köpingsvik finns det totalt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Köpingsvik passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Köpingsvik. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Köpingsvik. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Köpingsvik.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Köpingsvik. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Köpingsvik. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Köpingsvik kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Köpingsvik

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Köpingsvik. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Köpingsvik som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Köpingsvik kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK


Dahlbergs Bygg
Solhagsv. 1
387 50 Köpingsvik


Leif Gustavssons Bygg i Sandby
Egby 140
387 95 KÖPINGSVIK


Spångebro Bygg
Nynäsg. 7
387 95 KÖPINGSVIK


Ölandsgruppen AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK

Annons:

Allmän bygginfo om Köpingsvik

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Köpingsvik.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.