Bra byggföretag i Läckeby

Annons:
I Läckeby finns det totalt 7 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Läckeby passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Läckeby. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Läckeby. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Läckeby.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Läckeby. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Läckeby. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Läckeby kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Läckeby

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Läckeby. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Läckeby som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Läckeby kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Crevia Bygg & Design AB
Växthusv. 7
395 97 Läckeby


Filip Malmerot Construction Services AB
Fröstingstorp 346
395 98 LÄCKEBY


Kalmar Takstolar AB
Slätg. 7
395 97 Läckeby


Kyrkeslätbygg
Kyrkeslät 132
395 98 LÄCKEBY


Nickebo Bygg AB
Nickebo 145
395 98 LÄCKEBY


Sbf - Service
Vångerslät 306
395 98 LÄCKEBY


Åkes Bygg
Sågarev. 5
395 97 Läckeby

Annons:

Allmän bygginfo om Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Läckeby.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.