Bra byggföretag i Ljungbyholm

Annons:
I Ljungbyholm finns det totalt 15 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Ljungbyholm passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Ljungbyholm. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Ljungbyholm. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Ljungbyholm.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Ljungbyholm. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Ljungbyholm. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Ljungbyholm kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Ljungbyholm

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Ljungbyholm. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Ljungbyholm som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Ljungbyholm kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Andersson & Söner, Bygg AB Y
Tvärskog
388 93 Ljungbyholm


Byggaktiebolaget Y. Andersson & Söner
Mortorpsv. 8
388 93 Ljungbyholm


Byggmästarna I Blomstermåla HB
Åkerg. 15
388 30 LJUNGBYHOLM


Byggstyrkan AB
Kaplansv. 61
388 32 LJUNGBYHOLM


Calmarsunds Mur & Fasad AB
Byv. 5
388 92 LJUNGBYHOLM


Din Snickare Öländsk Byggfirma
Kättils v. 9
388 30 LJUNGBYHOLM


Eliassons bygg Kalmar
Mellanmon 305
388 92 LJUNGBYHOLM


G R G Bygg AB
Krankelösa 611
388 92 LJUNGBYHOLM


Grön, Calle
Byv. 7 A
388 92 LJUNGBYHOLM


Jenny Löhnert
Mosstorp 131
388 93 Ljungbyholm


Källéns Bygg
Såningsmannav. 5
388 93 Ljungbyholm


Ljungbyholms Bygg & Smide AB
Tolleg. 14
388 31 Ljungbyholm


Ljungbylunds Byggtjänst AB
Mellanmon 303
388 92 LJUNGBYHOLM


Modulgruppen Berga AB
Hossmo 510 B
388 92 LJUNGBYHOLM


Sven-Olof Johansson
Ölvingstorp 424
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Allmän bygginfo om Ljungbyholm

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Ljungbyholm.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.