Bra byggföretag i Oskarshamn

Annons:
I Oskarshamn finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Oskarshamn passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Oskarshamn. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Oskarshamn. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Oskarshamn.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Oskarshamn. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Oskarshamn. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Oskarshamn kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Oskarshamn

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Oskarshamn. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Oskarshamn som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Oskarshamn kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

ByggTEQnik i Oskarshamn AB
Nynäsv. 6
572 31 OSKARSHAMN


Byggbolaget Karlsson Holmgren AB
Bruksg. 6
572 30 Oskarshamn


Byggfirman i Gröndal AB
Dockg. 9
572 35 OSKARSHAMN


Drillit Betonghåltagning, AB
Verkstadsg. 4
572 35 OSKARSHAMN


KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


NILSSONS BYGG, KENT
Granholmsg. 10
572 40 OSKARSHAMN


Oskarshamns Hus&Trädgårdsser
Spångg. 3
572 51 OSKARSHAMN


Oskarshamns Murning & Kakel, AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Peab
Väderumsv. 6
572 36 Oskarshamn

Annons:

Allmän bygginfo om Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Oskarshamn.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.