Bra byggföretag i Trekanten

Annons:
I Trekanten finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Trekanten passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Trekanten. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Trekanten. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Trekanten.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Trekanten. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Trekanten. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Trekanten kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kalmar.

Professionella byggföretag i Trekanten

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Trekanten. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Trekanten som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Trekanten kan du istället kolla i andra delar av Kalmar län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Ag-Gård Bygg AB
Gamla v. 44
388 40 TREKANTEN


BP Bygg & Allservice
Stjärnamo 117
388 98 Trekanten


ETK Bygg & Kakeltjänst
Gamla v. 69
388 40 TREKANTEN


Jakobssons Rit & Bygg AB
Mossebo 202
388 98 Trekanten


Johanssons Gräv AB, Ingvar
Nygrantorp 149
388 98 Trekanten


Kalmarschakt AB
Nygrantorp 102
388 98 Trekanten


M Kindberg Bygg, AB
Vallentins v. 16
388 40 TREKANTEN


Måsebo Gård
Mossebo 116
388 98 Trekanten

Annons:

Allmän bygginfo om Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Trekanten.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.