Bra byggföretag i Lagan

Annons:
I Lagan finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lagan passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lagan. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lagan. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lagan.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lagan. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lagan. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lagan kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kronoberg.

Professionella byggföretag i Lagan

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lagan. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lagan som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lagan kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Byggnadsfirman S-Å Strömgren
Tryggarp 4
341 52 Lagan


Hörda Glesbyggds-Service
Hörda Böketorp 1
341 52 Lagan


Jacobsens Byggvaror AB
Bergadalsg. 2
341 50 Lagan


Johan Loftén Snickeri & Montage
Domaryd Smedanäs 2
341 52 Lagan


Keca Fastigheter AB
Värnamov. 19
341 51 LAGAN


Lagan Turf Arena AB
Hjortstigen 15
341 50 Lagan


Lagans Byggnads AB
Västerg. 3
341 50 Lagan


Ljungby Dykarskola AB
Nyg. 1
341 50 Lagan


Ove Kummel AB
Yxkullssunds SÄTERI
LAGAN


Röinge Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Scanmed Kronoberg AB
Violv. 8
341 51 LAGAN


Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Ågårdh Bygg
Storg. 7
341 50 Lagan

Annons:

Allmän bygginfo om Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lagan.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.