Bra byggföretag i Lenhovda

Annons:
I Lenhovda finns det totalt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lenhovda passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lenhovda. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lenhovda. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lenhovda.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lenhovda. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lenhovda. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lenhovda kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kronoberg.

Professionella byggföretag i Lenhovda

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lenhovda. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lenhovda som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lenhovda kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bm Montering
Romarliden 16
360 73 Lenhovda


Lenhovda Byggnadsfirma
Nöbbele
360 73 Lenhovda


MG Bygg AB
Vagnv. 6
360 73 Lenhovda


NPF Bygg AB
Åsg. 4
360 73 Lenhovda


SC Hus
Lenhovda-nöbbele Riddarbacken
360 73 Lenhovda

Annons:

Allmän bygginfo om Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lenhovda.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.