Bra byggföretag i Lessebo

Annons:
I Lessebo finns det totalt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lessebo passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lessebo. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lessebo. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lessebo.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lessebo. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lessebo. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lessebo kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Kronoberg.

Professionella byggföretag i Lessebo

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lessebo. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lessebo som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lessebo kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

DT Betong och Byggentreprenad AB
Fiskareg. 6
360 50 LESSEBO


Görank Byggservice AB
Bergsrådsg. 7 E
360 50 LESSEBO


Jsb Project AB
Åkerhultsv. 8
360 50 LESSEBO


Nordiska Stålbyggen AB
Hyvelv. 5
360 50 LESSEBO


Ottosson Bygg AB
Åkerhultsv. 6
360 50 LESSEBO

Annons:

Allmän bygginfo om Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lessebo.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.