Bra byggföretag i Gällivare

Annons:
I Gällivare finns det totalt 15 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Gällivare passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Gällivare. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Gällivare. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Gällivare.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Gällivare. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Gällivare. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Gällivare kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Gällivare

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Gällivare. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Gällivare som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Gällivare kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Ameria Mining AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Berggren & Bergman, AB
Transportv. 1
982 38 GÄLLIVARE


FAGGES AB
Curteliusv. 8
982 39 Gällivare


Henna Johansson Sport Consulting AB
Vallmov. 2
982 35 Gällivare


Jiab Hyrcenter
Vuoskojärviv. 17
982 38 GÄLLIVARE


Jonsson Entreprenad Norrland, AB
Mandolinstigen 20
982 35 Gällivare


Markitta Industri Konsult AB
Markitta 105
982 91 Gällivare


Mineralprojekt Gve AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Mining Construction i Gällivare AB
070 - 321 56 45NCC Namek
Upplagsv. 10
982 38 GÄLLIVARE


S-O Bygg
Skogsnävav. 10
982 35 Gällivare


Steve Tiensuu
Sömmerskev. 20
982 38 GÄLLIVARE


Storvidda AB / Byggservice Stefan Fors
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


TN Bygg & Fastighet AB
Källg. 14
982 34 GÄLLIVARE


Tobias Olofsson Bygg & Service
0970 - 120 08


Annons:

Allmän bygginfo om Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Gällivare.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.