Bra byggföretag i Gammelstad

Annons:
I Gammelstad finns det totalt 11 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Gammelstad passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Gammelstad. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Gammelstad. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Gammelstad.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Gammelstad. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Gammelstad. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Gammelstad kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Gammelstad

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Gammelstad. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Gammelstad som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Gammelstad kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

B&L Badrum & Bygg AB
Bärgarstigen 6
954 35 GAMMELSTAD


Bd Stål AB
Lindbomsbacken 40
954 33 GAMMELSTAD


BoAkuten
Rågv. 16
954 32 Gammelstad


Hala Byggplåtslageri AB
Hantverksv. 2 G
954 33 GAMMELSTAD


Lasse Hollström Bygg, AB
Kaptensv. 2
954 33 GAMMELSTAD


Luleåhus I Norr AB
Hantverksv. 31 B
954 33 GAMMELSTAD


Monterat Sweden AB
Lagmansv. 37
954 32 Gammelstad


Olive Sverige AB
Företagsv. 9
954 33 GAMMELSTAD


Patrik Rova AB
Bärgarstigen 56
954 35 GAMMELSTAD


Salong Hair Cut I Malmö AB
Sandåkersv. 4
954 33 GAMMELSTAD


Svanbergs Vvs
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Allmän bygginfo om Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Gammelstad.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.