Bra byggföretag i Hortlax

Annons:
I Hortlax finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hortlax passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hortlax. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hortlax. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hortlax.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hortlax. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hortlax. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hortlax kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Hortlax

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hortlax. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hortlax som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hortlax kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

BoMur
Höglandsnäsv. 301
944 91 HORTLAX


F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


IB Bygg o Design
Höglandsnäsv. 37
944 91 HORTLAX


Lundmans Bygg AB
Innimarksv. 229
944 32 Hortlax


Magnusgårdens Bygg AB
Magnusv. 22
944 31 HORTLAX


Sundboms Technical Trading HB
Hortlaxv. 141
944 31 HORTLAX

Annons:

Allmän bygginfo om Hortlax

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Hortlax.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.