Bra byggföretag i Jokkmokk

Annons:
I Jokkmokk finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Jokkmokk passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Jokkmokk. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Jokkmokk. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Jokkmokk.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Jokkmokk. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Jokkmokk. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Jokkmokk kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Jokkmokk

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Jokkmokk. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Jokkmokk som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Jokkmokk kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Ednam, AB
Hantverkarg. 20
962 32 JOKKMOKK


Fasadrenovering Nord
Vaikijaurv. 14
962 32 JOKKMOKK


Jokkmokk Snickarbod
Älvsborg 5
962 33 Jokkmokk


Kvickström/Engström Bygg AB
Klockarv. 1
962 32 JOKKMOKK


Laponia Skogstjänst AB
Storg. 2
962 33 Jokkmokk


Lapplands Elnät I Jokkmokk, AB
Forsnäsv. 9
962 31 Jokkmokk


Lapplands Eltjänst AB
Forsnäsv. 5
962 31 Jokkmokk


Mappes Bygg&Turism
Vaikijaur 624
962 99 Jokkmokk


Mats Fixare AB
Skabramg. 14
962 33 Jokkmokk


Mattisuddens Trä & Bygg AB
Industrivägen
962 31 Jokkmokk


NCC Construction
Porjusv. 1
962 31 Jokkmokk


R.Kvickströms Byggservice
Industriv. 1
962 31 Jokkmokk


Vattenfall Vattenkraft AB
Stortorget 4
962 31 Jokkmokk

Annons:

Allmän bygginfo om Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Jokkmokk.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.