Bra byggföretag i Kalix

Annons:
I Kalix finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kalix passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kalix. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kalix. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kalix.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kalix. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kalix. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kalix kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Kalix

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kalix. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kalix som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kalix kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bygg - & Fastighetskonsult I Norr AB
Kärleksstigen 21
952 32 Kalix


Henrik Lindvalls Byggentr, AB
Holmträsk 302
952 94 Kalix


Henrikssons Bygg i Kalix AB
Järnvägsg. 22
952 35 KALIX


HÖ Allbygg AB
Valhallav. 55
952 31 KALIX


Johanssons Bygg & Anläggning
Vitvattnet 16
952 93 KALIX


Kalix Lantbruks Service
Pålängev. 95
952 51 KALIX


Norrbottens Maskin & Industriteknik AB
Lillgränd 14
952 61 Kalix


P Lindvall Bygg
Holmträsk 432
952 94 Kalix


Pl Montage
Månsbyn 361
952 91 KALIX


SA Englund
Rudträskv. 1
952 41 Kalix


SE Sandbergs Bygg & Rep
Bandv. 20
952 36 Kalix


Tri Invent AB
Holmträsk
KALIX

Annons:

Allmän bygginfo om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kalix.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.