Bra byggföretag i Kiruna

Annons:
I Kiruna finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kiruna passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kiruna. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kiruna. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kiruna.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kiruna. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kiruna. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kiruna kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Kiruna

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kiruna. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kiruna som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kiruna kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Alldéns Maskin & Krossmek AB
Wärjas v. 8
981 92 KIRUNA


Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB
Skytteg. 22
981 37 Kiruna


Conscriptor System AB
Vinkelv. 23
981 38 KIRUNA


D Gunnarsson Bygg AB
Porfyrv. 56
981 40 Kiruna


Johanssons Bygg Och Golv, HB
Ställverksv. 28
981 38 KIRUNA


Johanssons Bygg i Kiruna AB
Ställverksv. 28
981 38 KIRUNA


Kalmar Equity AB
Lastv. 51
981 38 KIRUNA


Kiruna Målbygg AB
Industriv. 20 -A
981 38 KIRUNA


Peab
Industriv. 13
981 05 KIRUNA


Stålrox Entreprenad och Bygg AB
Konduktörsg. 14
981 34 KIRUNA


Wettainen Bygg, AB
Magnetitv. 58
981 40 Kiruna


Willards HB
Steinholtzg. 6 B
981 32 KIRUNA


X-Press Work Service AB
Gruvv. 6
981 31 Kiruna

Annons:

Allmän bygginfo om Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kiruna.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.