Bra byggföretag i Luleå

Annons:
I Luleå finns det totalt 15 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Luleå passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Luleå. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Luleå. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Luleå.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Luleå. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Luleå. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Luleå kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Luleå

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Luleå. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Luleå som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Luleå kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Berggren & Bergman, AB
Krossvägen 6
973 45 Luleå


Brändöns Byggservice AB
Skogärdsv. 13
975 97 LULEÅ


G L B i Norrbotten AB
Maskinv. 21
972 54 LULEÅ


Glenns Bygg & Inredning AB
Betongv. 7
973 45 Luleå


HÖ Allbygg AB
Murbruksv. 14
973 45 Luleå


Jampos Bygg AB
Kvartsstigen 9
977 53 LULEÅ


Klöverträsk Byggteam AB
Klöverträsk Byav. 34
975 91 LULEÅ


Lemminkäinen Sverige AB
Stationsg. 46
972 33 Luleå


Länsbygg i Norrbotten AB
Lulsundsg. 28
972 41 LULEÅ


Nordic Byggteam AB
Dalag. 17
972 42 Luleå


Nåiden Bygg AB
Upplagsv. 7
972 54 LULEÅ


Riksbyggen
Sandviksg. 81
971 06 LULEÅ


Skurholmens Måleri & Bygg
Österg. 3
974 34 LULEÅ


Sveriges Byggindustrier
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Wallmarks Fastighetsservice & Renoveringar
Sundomsv. 732
975 98 Luleå

Annons:

Allmän bygginfo om Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Luleå.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.