Bra byggföretag i Niemisel

Annons:
I Niemisel finns det totalt 2 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Niemisel passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Niemisel. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Niemisel. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Niemisel.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Niemisel. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Niemisel. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Niemisel kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Niemisel

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Niemisel. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Niemisel som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Niemisel kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

AhonenS Skorstensrep. - Larm och El
Kvarntorpsv. 2
955 95 NIEMISEL


PL Eldfast AB
N. Niemisel 199
955 95 NIEMISEL

Annons:

Allmän bygginfo om Niemisel

Niemisel är en småort i Råneå socken i Luleå kommun. Byn ligger vid Råne älv cirka 50 kilometer (fågelvägen) norr om Luleå. Byn som är mycket utspridd ligger på båda sidor om Råne älv med centrum vid Kvarnån där vägarna från Råneå, Boden, Morjärv och Gunnarsbyn möts.

Yta: 36 hektar
Invånarantal: 106, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Niemisel.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.