Bra byggföretag i Norrfjärden

Annons:
I Norrfjärden finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Norrfjärden passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Norrfjärden. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Norrfjärden. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Norrfjärden.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Norrfjärden. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Norrfjärden. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Norrfjärden kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Norrfjärden

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Norrfjärden. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Norrfjärden som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Norrfjärden kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Fönsterverket I Sverige AB
Sandåsg. 4
945 32 Norrfjärden


Ibik AB
070 - 539 21 02JR Konstruktion
Brog. 15
945 31 NORRFJÄRDEN


La Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Mej AB
Sandlav. 13
945 91 NORRFJÄRDEN


Nilsson, Bernt
Midgårdsv. 13
945 32 Norrfjärden


Oliner System Nord AB
Porsnästorget 1
945 31 NORRFJÄRDEN


Snickeri Bygg & Marint i Norr AB
Jönsbyv. 119
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:

Allmän bygginfo om Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Norrfjärden.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.