Bra byggföretag i Överkalix

Annons:
I Överkalix finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Överkalix passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Överkalix. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Överkalix. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Överkalix.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Överkalix. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Överkalix. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Överkalix kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Överkalix

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Överkalix. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Överkalix som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Överkalix kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Henrikssons Byggnads AB, Börje
Svartbyv. 198
956 93 ÖVERKALIX


Karbyallt AB
V. Nybyv. 59
956 92 överkalix


Labab, Larssons Allbygg I Överkalix AB
Hällan 13
956 91 ÖVERKALIX


Larssons Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Larssons Slöjd och Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Luleå Betonghål AB
Hedv. 10
956 32 överkalix


Luleå Väg & Mark Invest, AB
V. Lomträsk 39
956 92 överkalix


Nilsson Bygg KB, Rune
Röduppsholmen 24
956 92 överkalix


Nybergs Byggservice AB, Allan
Grelsbyv. 55
956 31 ÖVERKALIX


Nygran
Storg. 45
956 31 ÖVERKALIX


Sebut AB
Bulandsg. 4
956 31 ÖVERKALIX


T.Is Trä & Bygg AB
Industriv. 8
956 32 överkalix


T.Is Trä o Bygg
Vännäsv. 78
956 92 överkalix

Annons:

Allmän bygginfo om Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Överkalix.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.