Bra byggföretag i Övertorneå

Annons:
I Övertorneå finns det totalt 16 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Övertorneå passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Övertorneå. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Övertorneå. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Övertorneå.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Övertorneå. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Övertorneå. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Övertorneå kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Övertorneå

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Övertorneå. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Övertorneå som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Övertorneå kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Byggaren Roland Ylivainio AB
Sockenv. 21
957 31 ÖVERTORNEÅ


Byggpolarna I Juoksengi AB
Sågv. 1
957 32 övertorneå


Euromurning i Övertorneå AB
Kuivakangas 45
957 92 övertorneå


Ht Bygg
Hemv.
957 31 ÖVERTORNEÅ


Junttis Fastigheter Aktiebolag
Matarengiv. 22
957 31 ÖVERTORNEÅ


Koivisto Transport AB
Idrottsv. 23
957 32 övertorneå


Lampinen Bygg & Maskin AB
Rantajärvi 316
957 94 övertorneå


Lapland Power - Tec AB
Ekorundan 7
957 32 övertorneå


Mestersnickerier Huuva
Liehittäjä 28
957 91 ÖVERTORNEÅ


Norrlands Skogstjänst och Naturupplevelser
Sidogränd 3
957 32 övertorneå


Rakennuslike Sieppi Filial
Kronv. 16
957 32 övertorneå


Sackos Bygg & Snickeri
Ekorundan 12
957 32 övertorneå


Sune Buske Music
Syrenv. 7
957 32 övertorneå


Tornedalen park & trädgård
Matarengiv. 33
957 31 ÖVERTORNEÅ


Tornedalens Byggnads AB
Hemv. 15
957 31 ÖVERTORNEÅ


Övertorneå Bygg o Rep AB
Björkv. 23
957 32 övertorneå

Annons:

Allmän bygginfo om Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Övertorneå.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.