Bra byggföretag i Pajala

Annons:
I Pajala finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Pajala passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Pajala. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Pajala. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Pajala.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Pajala. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Pajala. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Pajala kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Pajala

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Pajala. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Pajala som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Pajala kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Arelax Entreprenad
Aareavaara 67
984 91 Pajala


Björns Alltjänst I Pajala
Sattajärvi 164
984 92 PAJALA


Bne-Nygårds Bygg AB
Sattajärvi 26
984 92 PAJALA


Br Nygårds Entr Byggn.Konsult Hb
Tornedalsv. 9
984 31 Pajala


Digitorum AB
Niva 34 B
984 91 Pajala


Hp Import
N. Kengis 151
984 91 Pajala


Muoniodalens Bygg&Entreprenad
Kitkiöjärvi 73
984 99 Pajala


Niva El AB
Mov. 3
984 32 PAJALA


Pajala Glas AB
Kengisg. 1
984 31 Pajala


S. Lövgren Bygg
Anttis 18
984 91 Pajala


Tgs Bygg I Pajala AB
Sattajärvi 350
984 92 PAJALA


Waaranperä, Ritva Karina
Gränsg. 11
984 32 PAJALA


Ylipääs Bygg AB
Liviöjärvi 88
984 92 PAJALA

Annons:

Allmän bygginfo om Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Pajala.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.