Bra byggföretag i Piteå

Annons:
I Piteå finns det totalt 7 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Piteå passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Piteå. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Piteå. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Piteå.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Piteå. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Piteå. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Piteå kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Piteå

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Piteå. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Piteå som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Piteå kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

BD Bygg AB
Ampereg. 17
941 47 PITEÅ


Bryggan Piteå Ek. Förening
Noliag. 7
941 31 Piteå


Bygg Evenemang Montage I Piteå AB
Sundsg. 24
941 31 Piteå


NCC Construction
Batterig. 10
941 47 PITEÅ


Norrbottens Bergtjänst AB
Härdarg. 10
941 48 Piteå


Peab
V. Kajv. 4 Idéhuset
941 38 PITEÅ


Öhlunds Borr & Såg AB
Biv. 6
941 38 PITEÅ

Annons:

Allmän bygginfo om Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Piteå.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.