Bra byggföretag i Vittangi

Annons:
I Vittangi finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Vittangi passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Vittangi. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Vittangi. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Vittangi.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Vittangi. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Vittangi. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Vittangi kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Norrbotten.

Professionella byggföretag i Vittangi

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Vittangi. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Vittangi som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Vittangi kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Beckers Mark & Betong AB
Vinsav. 8
980 10 Vittangi


Björnströms Bygg AB
Masugnsbyn 5166
980 10 Vittangi


FlorjanS Måleri & Byggtjänst
Bastug. 14
980 10 Vittangi


Lainio Bygg och Mek
Lainio 4130
980 10 Vittangi


RHV Bygg & Måleri AB
Brunnsg. 4
980 10 Vittangi


Solström I Kiruna AB
Centralv. 100
980 10 Vittangi


Tekniska verken i Kiruna AB
Vinsav. 18
980 10 Vittangi


Vittangi Gräv AB
Paloniemiv. 20
980 10 Vittangi

Annons:

Allmän bygginfo om Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Vittangi.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.