Bra byggföretag i Fellingsbro

Annons:
I Fellingsbro finns det totalt 10 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Fellingsbro passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Fellingsbro. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Fellingsbro. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Fellingsbro.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Fellingsbro. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Fellingsbro. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Fellingsbro kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Örebro.

Professionella byggföretag i Fellingsbro

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Fellingsbro. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Fellingsbro som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Fellingsbro kan du istället kolla i andra delar av Örebro län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bäck 222 AB
Bäck 107
732 73 FELLINGSBRO


EMBEMA Modins Byggmontage AB
Bäck Skogshyddan 224
732 73 FELLINGSBRO


EMBEMA Modins Byggmontage AB
Skogshyddan 224
732 73 FELLINGSBRO


Johannesberg Produktion AB
Vässlingby
732 72 Fellingsbro


Ludwig Entreprenad & Reparationer AB
Lund 105
732 73 FELLINGSBRO


Lundgrens Bygg & Entreprenad
Finnåker Römossen 866
732 73 FELLINGSBRO


Mativa Byggnads AB
Strömsv. 26
732 71 FELLINGSBRO


Nya Skoogs Byggnads AB
Bergsv. 51
732 71 FELLINGSBRO


P-Term Invest KB
Hagalundsv. 14
732 71 FELLINGSBRO


Torvesta Bygg
N. Torvesta 133
732 72 Fellingsbro

Annons:

Allmän bygginfo om Fellingsbro

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Fellingsbro.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.