Bra byggföretag i Karlskoga

Annons:
I Karlskoga finns det totalt 14 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Karlskoga passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Karlskoga. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Karlskoga. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Karlskoga.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Karlskoga. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Karlskoga. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Karlskoga kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Örebro.

Professionella byggföretag i Karlskoga

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Karlskoga. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Karlskoga som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Karlskoga kan du istället kolla i andra delar av Örebro län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

AJ Bygg AB
Svetsarev. 15
691 37 KARLSKOGA


Allbyggarn I Karlskoga AB
Hangarv. 18
691 35 KARLSKOGA


Christinas Hälsa & Energi I Karlskoga AB
Labbsand 203
691 94 Karlskoga


HEBAB, H. Einarsson Byggnads AB
Sektionsv. 13
691 42 KARLSKOGA


K B A Karlskoga Bygg- o. Anläggnings AB
Botorpsv. 1
691 42 KARLSKOGA


Karlskoga Fönsterhantverk AB
Maskinv. 24
691 37 KARLSKOGA


Karlskoga Mur & Puts
Bondev. 26
691 36 Karlskoga


Mörkvikens Byggservice AB
Ö. Mörkviken 4
691 93 KARLSKOGA


NCC Construction
Hangarv. 23
691 35 KARLSKOGA


R O B A B
Sektionsv. 1
691 42 KARLSKOGA


Roffes Bygg
Skolg. 43
691 41 Karlskoga


SveBorr
Gälleråsen 616 A
691 91 KARLSKOGA


Sveborr Grundläggning AB
Gälleråsen 616 A
691 91 KARLSKOGA


Örebro Bygg- Och Anläggnings AB
Värmlandsv. 29
691 34 Karlskoga

Annons:

Allmän bygginfo om Karlskoga

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Karlskoga.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.