Bra byggföretag i Kopparberg

Annons:
I Kopparberg finns det totalt 16 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kopparberg passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kopparberg. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kopparberg. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kopparberg.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kopparberg. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kopparberg. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kopparberg kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Örebro.

Professionella byggföretag i Kopparberg

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kopparberg. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kopparberg som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kopparberg kan du istället kolla i andra delar av Örebro län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Ahléns Bygg AB
Kuskv. 8
714 32 Kopparberg


Borrtjänst i Kloten AB
Lokalv. 7
714 91 KOPPARBERG


K.R Hustomten
Gränseskogen 411
714 91 KOPPARBERG


Kopparbergs Allservice AB
Dalsbrog. 2
714 32 Kopparberg


Kopparbergs Byggservice
Malmv. 40
714 34 Kopparberg


LMB Bygg AB
Lustiggårdsv. 8
714 32 Kopparberg


Lars Och Micael Björn Bygg AB
Lustiggårdsv. 8
714 32 Kopparberg


Ljusnarsbergs Byggtjänst
Roxängen 129
714 93 KOPPARBERG


Löa Bygg, AB
V. Löa Skogalund 333
714 94 Kopparberg


N:Hs Bygg & Alltjänst
S. Finnfall 306
714 91 KOPPARBERG


Ove Hedlunds Bygg- & Fastighetsservice AB
Malmv. 32
714 34 Kopparberg


Rabita AB
Verkstadsv. 20
714 30 Kopparberg


Rällså Byggnadsfirma
Rällså 229
714 94 Kopparberg


Sten Harnesk Byggnadsfirma
Stråtv. 14
714 32 Kopparberg


Svenska Bil O Fastighetsservice HB
Hagv. 25 A
714 92 Kopparberg


VVS Bygg & Pellets i Kopparberg AB
Klotbanev. 27
714 32 Kopparberg

Annons:

Allmän bygginfo om Kopparberg

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kopparberg.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.