Bra byggföretag i Laxå

Annons:
I Laxå finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Laxå passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Laxå. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Laxå. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Laxå.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Laxå. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Laxå. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Laxå kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Örebro.

Professionella byggföretag i Laxå

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Laxå. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Laxå som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Laxå kan du istället kolla i andra delar av Örebro län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

AB Karl Hedin Bygghandel
Revirvägen
695 30 Laxå


Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


Bontab AB
Kolarstigen 4
695 32 Laxå


Dick Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


G L Byggmontage i Örebro AB
Hovertorp Strand 1
695 92 Laxå


Johansson Bygg AB, K-G
Bergshult 450
695 92 Laxå


Laxå Byggtjänst Daniel Persson AB
Vattug. 5
695 30 Laxå


Winds Individual Solutions AB
Smedjeg. 11
695 32 Laxå

Annons:

Allmän bygginfo om Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Laxå.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.