Bra byggföretag i Nora

Annons:
I Nora finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Nora passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Nora. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Nora. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Nora.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Nora. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Nora. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Nora kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Örebro.

Professionella byggföretag i Nora

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Nora. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Nora som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Nora kan du istället kolla i andra delar av Örebro län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Andreas I Pershyttan Entreprenad AB
Pershyttan 847 A
713 91 NORA


Drillcon
Industriv. 2
713 30 Nora


Eknors Bygg & Snickeri AB
Knutsbergsv. 1
713 30 Nora


Gårdeman Bygg O Tät
Prästg. 21
713 31 NORA


Hansson Fasadputs AB, H
Mårdshyttan 304
713 94 Nora


Hermanssons Plåtslageri & Bygg i Nora AB
Industriv. 5
713 30 Nora


J-E Lönnströms Mureri
Klacka-lerberg Loviselund 342
713 93 NORA


Mats & Thomas Bygg AB
Skyttev. 11
713 93 NORA


R.A Bygg, Roland Axelsson AB
Skarpskyttev. 3
713 32 Nora


Sanora Rostfria AB
0587 - 31 14 33Tomas Persson Golv & Fastighetsservice i Nora
Pershyttan 135
713 91 NORA


Vagnskjulet AB
Bröstorp 534
713 91 NORA

Annons:

Allmän bygginfo om Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Nora.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.