Bra byggföretag i Pålsboda

Annons:
I Pålsboda finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Pålsboda passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Pålsboda. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Pålsboda. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Pålsboda.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Pålsboda. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Pålsboda. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Pålsboda kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Örebro.

Professionella byggföretag i Pålsboda

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Pålsboda. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Pålsboda som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Pålsboda kan du istället kolla i andra delar av Örebro län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Alvdapa AB
S. Promenaden 34
697 32 Pålsboda


Andersson, Melker Emanuel
Åkerby Perstorp 314
697 91 PÅLSBODA


Börje Molins Byggnadsfirma
Björkv. 29
697 30 Pålsboda


Lindströms Byggservice
Högalidsg. 7
697 32 Pålsboda


Närkes Gräv O Markarbeten
S. Promenaden 30
697 32 Pålsboda


Pålsboda Byggmontage AB
Ilvanbo
697 91 PÅLSBODA


Servallt AB
S. Promenaden 57
697 32 Pålsboda


Örne-Hus AB
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA


Örnéus Bygg o. Konsult
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA

Annons:

Allmän bygginfo om Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Pålsboda.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.