Bra byggföretag i Kisa

Annons:
I Kisa finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kisa passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kisa. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kisa. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kisa.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kisa. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kisa. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kisa kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Östergötland.

Professionella byggföretag i Kisa

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kisa. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kisa som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kisa kan du istället kolla i andra delar av Östergötland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Abha AB
Ulrikag. 25
590 36 KISA


Axfors Bygg, AB
Marcus Larssons v. 18
590 38 KISA


Berentsen Bygg AB
V. Eneby Cedersberg
590 39 Kisa


Byggnadsfirma Reinhold Bruzell
Kulla Solglimt
590 39 Kisa


Everts Bygg & Allservice KB
Marcus Larssons v. 20
590 38 KISA


Jarledal & Svensson Byggnads AB
Kalmarv. 1
590 38 KISA


Jens-Åke Bygg AB
Trädgårdslundsv. 6
590 38 KISA


Miljö-, Bygg- och Räddningsnämnd
St. Torget 5
590 37 Kisa


Molls Byggservice
Enebyg. 45
590 38 KISA


Sjösala I Kisa AB
Storg. 57 B
590 36 KISA


Svensson, Kjell
Millingetorp Hasselbacken
590 39 Kisa


T Vidbäcks Entreprenad AB
Valling. 12
590 37 Kisa

Annons:

Allmän bygginfo om Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kisa.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.