Bra byggföretag i Linghem

Annons:
I Linghem finns det totalt 20 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Linghem passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Linghem. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Linghem. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Linghem.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Linghem. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Linghem. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Linghem kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Östergötland.

Professionella byggföretag i Linghem

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Linghem. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Linghem som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Linghem kan du istället kolla i andra delar av Östergötland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bengt Alfredssons Byggservice
Värla Furulid
585 61 LINGHEM


Bergstens Bygg & Hantverksservice
Himna Storgård
585 64 Linghem


Bo-Görans Bygg & Entreprenad AB
Porfyrv. 5
585 63 LINGHEM


Byggnadsfirma Sven Morén
Fridhemsv. 8
585 63 LINGHEM


Bysnickarn I Vårdsberg AB
Ärenprisv. 7
585 64 Linghem


Classical House AB
Skavestad Södergård 1
585 61 LINGHEM


Eggebyberg Allehanda
Skärkind Eggebyberg 1
585 63 LINGHEM


FJs Reparationsteknik AB
Törnevalla Överby Lövsätter 1
585 61 LINGHEM


Gregor Bygg AB
Kumla Gästgivaregård
585 63 LINGHEM


Gregor Byggentreprenad AB
Kumla Gästgivaregård
585 63 LINGHEM


Heab Byggställningar AB
Skifferv. 1
585 63 LINGHEM


Himna Byggtjänst
Himna Mellangård
585 64 Linghem


Ka Byggtjänst
Hästhovsv. 4
585 64 Linghem


Rosanders Bygg I Linköping AB
Himnav. 148
585 65 LINGHEM


Sbr Byggtjänst
Stratomta 1
585 62 Linghem


Sjöbacka Bygg AB
Kumla Gästgivaregård 1
585 63 LINGHEM


Sk - Rep & Service
Åkerstorpsvägen Hagen
585 61 LINGHEM


Stallgårdens Service
Åkerstorpsvägen Stallgården
585 61 LINGHEM


Sörens Plåt & Lack
Ullälva Sörgården
585 63 LINGHEM


Törnevalla Byggtjänst AB
Reva Tallbacken 1
585 61 LINGHEM

Annons:

Allmän bygginfo om Linghem

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Linghem.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.